Subota, 11. svibnja 2024.

LISTA REDA PRVENSTVA Poznato je kojih 100 studenata ima pravo na stipendiju Županije

Objavljena je lista reda prvenstva za dodjelu studentskih stipendija Koprivničko-križevačke županije.

Poručili su to iz Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine nakon što je koprivničko-križevački župan Darko Koren donio Zaključak o dodjeli studentskih stipendija studentima s područja Koprivničko-križevačke županije u 2023./2024. akademskoj godini. Listu reda prvenstva pritom možete potražiti klikom ovdje.

– Stipendije se dodjeljuju za prvih 100 kandidata na listi reda prvenstva za dodjelu studentskih stipendija. Ako dva ili više studenta imaju jednak broj bodova, prednost na listi ima student koji ostvari veći broj bodova po utvrđenim kriterijima. Temeljem ovog zaključka Koprivničko-križevačka županija sklapa ugovore o stipendiranju s kandidatima kojima se uređuju međusobna prava i obveze – istaknuli su.

Kandidati koji se na listi reda prvenstva nalaze u kvoti, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, bit će obaviješteni i putem elektroničke pošte da su ostvarili pravo na studentsku stipendiju. Kandidati su dužni potvrditi prihvaćanje stipendije te će im sukladno s tim biti dodijeljen termin potpisivanja ugovora.

zatvori