Nedjelja, 28. travnja 2024.

Izvučene su skupine ovogodišnjeg izdanja Pan Zimske lige

Javno su izvučene skupine ovogodišnjeg izdanja Pan Zimske lige.

Organizatori poručuju da su se prijavile ukupno 72 ekipe i to 32 seniorske, 16 veteranskih i 24 pionirske. Prijave su zatvorene, a jučer je održano javno izvlačenje skupina.

Dakle, kada je riječ o seniorima, u skupini A se nalaze Big Bang Instalacije Jurković team, Rest. Dioniz & CB A1, Carlsberg i CB Puls, u skupini B su Gold Gradnja, Luxury Stone Designe, CP Index i Rico Pollo, u skupini C su Unija Beton, Casino Senator, Fakini, OPG Prvčić i Srle usluge, u skupini D su Multistar, Artmetali Fotex Junajted, Max Cafe i Poskok d.o.o., dok skupinu E čine Zvonarek sistemi / MNK Klub 75 Kotoriba, Pole Trade, Auto servis Nemčić CB Stefano i Petgrad.

U skupinu F ušli su Chill room Laganini, Arrslog d.o.o., Active com. & CB 048 i Feniks, u skupinu G Grill Bar Paullaner, Sempre Forte, Podravske štuke i Stakleni most, a u skupinu H Vintage bar, Bioter, Klikaj.hr i Dark horse.

Po pitanju veterana, u skupini A su CB Active, UMNK, Bimbo i NK Zagorec Elektromat, u skupini B nalaze se Poliklinika Ribnjak, Rest. Katarza i Trg. Otočanka, NK Reka i Obrtnička škola, u skupini C smjestili su se OPG Radiček, Samo treba delati, Sivec trans i Vidovčan, a u skupini D Stjema promet Gladne oči, Petgrad, Klikaj.hr i Romantičari.

Spomenimo da natjecanje počinje 16. prosinca i trajat će do 14. siječnja iduće godine.

Osiguran je nagradni fond od čak 15.000 eura – pobjednička ekipa u seniorskoj konkurenciji osvojit će 6.000 eura, druga ekipa osvojit će 3.000 eura, treća 2.000 eura, a četvrta 1.000 eura. Za prvo mjesto kod veterana je osigurana nagrada od 1.500 eura, za drugo 1.000 eura, za treće 500 eura te za četvrto mjesto 100 eura.

U sklopu natjecanja održat će se i Memorijalni prof. Branimir Jedvaj Lino Kup. U prvoj kategoriji će zaigrati mlađi pioniri 2012. i 2011. godišta te će se te utakmice igrati 5. i 7. siječnja, dok će u drugoj kategoriji biti stariji pioniri 2010. i 2009. godišta, a oni će svoje susrete imati 6. i 7. siječnja. Finale ovog dijela natjecanja je na rasporedu 14. siječnja.

Osim novčanih nagrada, najbolje ekipe primit će i medalje, pehare, priznanja i poklon pakete sponzora. Na isti će se način nagraditi i najbolji pojedinci turnira.

Izvor: Pan Zimska liga Koprivnica (Facebook)
Izvor: Pan Zimska liga Koprivnica (Facebook)
zatvori