Petak, 1. ožujka 2024.

FOTO Vedra i vesela Ivana Pregiban skupila je 55.000 pratitelja: TikTok uratke sam počela raditi na nagovor kćerke, a baziram se isključivo na komediji

Ivanu Pregiban iz Đurđevca brojni sugrađani znaju kao konobaricu iz svojeg omiljenog kafića.

Međutim, ona ima jedan vrlo zanimljiv hobi – u slobodno vrijeme bavi se izradom videa za TikTok, a njezin račun na ovoj društvenoj mreži prati više od 55.000 pratitelja.

– S TikTokom sam se počela baviti na nagovor kćerke. Pokazala mi je aplikaciju, objasnila što se sve s njom može raditi i tako sam zapravo počela, a htjela sam vidjeti što će nastati iz toga. Prati me 55.000 ljudi, što mi je i samoj iznenađujuće. Sama preglednost videa ovisi o samom sadržaju, radnji i kvaliteti sadržaja. Moji najgledaniji uratci su Svekrva i Snaha, njih dvije baš ljudi vole – pojasnila je.

Inače poznata po svojoj vedroj i vrckavoj naravi, govori nam kako joj ideje dolaze same, većinom iz svakodnevnog života.

– Uzimam samo najpozitivnije stvari i baziram se isključivo na komediji. Svaki dan pokušavam objaviti jedan do dva videa, ovisno o vremenu kojeg imam. Na TikToku sam isključivo radi zabave, a sama zarada može biti ovisna o gledateljima i samom sadržaju videa – konstatirala je.

Ističe i kako osim TikToka koristi Instagram, ali ne baš redovito.

– Na Instagramu objavljujem više-manje isti sadržaj kao i na Tik Toku. Što se tiče samih želja i planova za budućnost, ništa ne planiram unaprijed jer uvijek nešto pođe po krivu. Ono što sam sigurna je to da ću pokušavati i dalje uveseljavati ljude i širiti pozitivu jer mislim da je to svima potrebno. U današnje vrijeme jedan od najtežih poslova je nasmijati ljude. Zato ću se bazirati isključivo na komediji – zaključila je.

zatvori