Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO U medicinskom centru THE Lifestyle Medical Group u Koprivnici danas je održan Božićni party, ujedno i ‘mini’ otvorenje

U medicinskom centru THE Lifestyle Medical Group u Koprivnici danas je održan Božićni party koji je osim druženja ujedno bio i prilika za “mini” otvorenje iako je THE Lifestyle započeo s radom još u ožujku.

Privatni medicinski centar THE Lifestyle Medical Group, čije su vlasnice dr. Helena Radičević Milun i dr. Vlatka Kovačić Vrbanić, nalazi se na adresi Varaždinska cesta 23 B, u Koprivnici. Ovom svečanom događaju nazočili su prijatelji, suradnici, poslovni partneri i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

THE Lifestyle Medical Group nudi prevenciju, liječenje i rehabilitaciju iz otorinolaringologije, dermatovenerologije, estetske medicine, medicine rada i športa, interne medicine, kardiologije, gastroenterologije, pulmologije i nefrologije te usluge ambulante za regulaciju tjelesne težine.

Više informacija o uslugama i mogućnostima medicinskog centra pronađite na www.lstyle.hr, Facebook stranici The Lifestyle Medical Group te na Instagramu. Posjetite nas na adresi Varaždinska cesta 23 B u Koprivnici ili nas kontaktirajte pozivom na broj telefona 091/562-2624 i e-maila: [email protected]

Obratite nam se s povjerenjem,

vaš THE LIFESTYLE tim.

zatvori