Srijeda, 15. svibnja 2024.

FOTO U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održan blagdanski program

U Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica održan je blagdanski program.

Naime, u Službi ureda župana govore da su povodom nadolazećih blagdana koprivničko-križevački župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Damir Felak i županijske pročelnice i pročelnici posjetili navedeni dom u kojemu je održan prigodni program.

U glazbeno-scenskom dijelu su tako nastupili članovi Zbora umirovljenika grada Koprivnice, učenici prvog razreda Osnovne škole Đuro Ester te korisnici doma s recitacijama.

Na početku programa župan je pozdravio okupljene te istaknuo kako se Županija kao osnivač ponosi radom ove ustanove koja je po kvaliteti usluga među vodećim domovima u Hrvatskoj te je zahvalio ravnateljici Željki Koluder Vlahinja i zaposlenicima na odličnoj suradnji poželjevši svima sretne i blagoslovljene blagdane.

– Ravnateljica Koluder Vlahinja zahvalila je Županiji na brizi i podršci te istaknula kako su velika obitelj koja nastoji korisnicima omogućiti sretan i ispunjen život. Okupljenima su se obratili i predsjednik Gradskog vijeća grada Koprivnice Ivan Pal te velečasni Davor Šumandl – zaključili su.

zatvori