Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO U Dječjem vrtiću Maslačak održane četiri radionice, Čupen Tomica: Komunikacija se odvija bez ustručavanja, roditelji su zadovoljni

U prostorijama Dječjeg vrtića Maslačak održana je četvrta radionica za roditelje pod nazivom “Sva naša djeca i kako ih volimo”.

Iz Grada Đurđevca navode kako su ciljevi ove radionice upoznavanje razvojnog tijeka, potreba djeteta i individualnih razlika, senzibiliziranje za empatijsko razumijevanje djetetovih stanja i usklađivanje s njima te povećanje uvida u vlastiti emocionalni dijalog s djetetom.

Naime, radionice se održavaju u sklopu programa “Rastimo zajedno”, a na radionicama se uči o potrebama djece i roditelja te o načinima njihova zadovoljavanja, vježbaju se komunikacijske vještine i odgovara na pitanja roditelja.

– Roditelji su iznimno dobro prihvatili i aktivno pristupili organiziranim radionicama u vrtićkim prostorijama. Komunikacija se odvija bez ustručavanja, a i sami roditelji izrazili su zadovoljstvo do sad održanim radionicama – poručuje ravnateljica Marija Čupen Tomica te naglašava da su i voditeljice radionica zadovoljne jer se roditelji sve više uključuju u rad vrtića.

zatvori