Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO/VIDEO U centru Koprivnice otvoren je novi Robin market

U petak, 8. prosinca u centru Koprivnice, na Florijanskom trgu, otvoren je novi Robin market.

Vijest je to koja će razveseliti sve stanovnike, ali i posjetitelje Koprivnice. Na 100 metara kvadratnog prodajnog prostora moći ćete pronaći asortiman koji će zadovoljiti dnevne potrebe svakog kućanstva, a uz samo lokaciju, radno vrijeme od 6:30 do 21:30 od ponedjeljka do nedjelje također je jak adut ovog prodajnog mjesta.

– Vjerujem da smo pogodili s lokacijom te ćemo kao i u svim ostalim gradskim kvartovima i prigradskim naseljima biti dobro prihvaćeni. Još od 2017. i otvorenja prvog Robin Marketa 0-24 u Koprivnici, kontinuirano unaprjeđujemo svoju ponudu i kupci uvijek rado dolaze u naš market. Posebno sam ponosan na istaknuti Podravski kutak te ćete u novom Robin gradskom marketu u Koprivnici u prilično širokom asortimanu moći pronaći proizvode lokalnih proizvođača poput Pampa čajeva, sokove obiteljskog Imanja Kapronca, Hladnić bučinog ulja, Ostojić meda, Grošek gina i likera, Kalinić krušnih mrvica, vina Kostanjevec, Sana delikatesa i Samita jaja. Naravno i izuzetno široki asortiman Podravka i Carlsberg proizvoda koji su neizostavni dio ponude svakog Robin marketa bez obzira na njegovu veličinu – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin d.o.o.

Na otvorenju smo zatekli ugodan ambijent, ljubazno prodajno osoblje, pregledno raspoređenu robu, dobru ponudu kvalitetnog kruha i peciva, svježe pečenih kroasana i bureka, a osim degustacija kuhanog vina, kolača i hrane, s ulaza smo odmah ugledali uvijek sigurno i neizostavno rješenje za brzi gablec – dnevno svježe Robin sendviče.

Podsjetimo, Robin je obiteljsko poduzeće iz Križevaca koje je osnovano 2000. godine, s trgovačkom tradicijom od 1988. godine, a koje trenutno zapošljava više od 350 zaposlenika koji rade u 54 Robin marketa, Robin pekari i intergrativnoj radionici. Kako doznajemo, ovo je prvi u nizu novih Robin gradskih marketa u Koprivnici. Uskoro se otvaraju Robin marketi u blizini Srednje škole u Koprivnici, na Trgu kralja Zvonimira te u Herešinu.

zatvori