Srijeda, 26. lipnja 2024.

FOTO Podravkine hrvačice nastupile na pripremnom turniru u Poljskoj, najviše uspjeha imala je Veronika Vilk

Članice Hrvačkog kluba Podravka nastupile su na pripremnom turniru u Poljskoj.

Tri djevojke iz Koprivnice otputovale su u Poljsku kako bi nastupile na jakom reprezentativnom turniru pod nazivom “Heros Lady Open 2023”. S obzirom na to da se na turniru okupilo 326 natjecateljica iz čak 20 zemalja, natjecanje se protezalo kroz cijela dva dana.

– U dresu hrvatske reprezentacije i u seniorskom uzrastu nastupile su Veronika Vilk i Lana Nogić dok je Lara Blažeković nastupila u uzrastu kadetkinja. Najviše uspjeha imala je Slatinčanka Veronika Vilk koja je osvojila treće mjesto dok su Lana i Lara ovoga puta ostale bez medalja. Ekipa Hrvatske reprezentacije ostaje do ovoga petka u hrvačkom kampu te se nakon toga naše cure vraćaju direktno na međunarodni turnir grada Koprivnice “Zlatna kokica” – poručuju iz kluba.

Kada je riječ o kampu iz kluba navode kako su djevojke raspoređene u dvije grupe, odnosno kao mlađe i starije, dok je program rada predodređen za čiste sparing borbe.

– Bit će ovo još jedan vrlo dobar pripremni kamp koji će nam ukazati na stvari koje trebamo usavršavati kako bi što spremniji dočekali novu sezonu – zaključili su.

zatvori