Srijeda, 15. svibnja 2024.

FOTO Održan drugi dan adventskog poduzetničkog sajma Alpha Acta, ove godine dvostruko više izlagača predstavilo svoje djelatnosti

U dvorištu utvrde Stari grad u Đurđevcu održan je drugi dan poduzetničkog sajma Alpha Acta.

I ove nedjelje posjetitelji sajma mogli su doživjeti pravu adventsku komercijalnu priču. Štandovi su obilovali kreativnim uradcima, a širio se miris kuhanog vina, čaja, sarme i fritula. Spomenimo i kako je ove godine dvostruko više izlagača predstavilo svoje djelatnosti.

Gastro blogerica Rea Lacković održala je slatke radionice izrade i pečenja fritula za mališane, a odrasli su se mogli zagrijati uz napitke iz unikatnih šalica Udruge Mali princ koje su pritom mogli i otkupiti za uspomenu.

Svi zainteresirani klinci i oni koji se tako osjećaju fotkali su se s Djedom Mrazom, učenice Strukovne škole Đurđevac bile su zadužene za frizure posjetitelja, dok su se za dobru zabavu pobrinule djevojke iz grupe The Fusion.

Podsjetimo, sajam Alpha acta održan je u sklopu bogatog programa Adventa u Đurđevcu te u organizaciji nekoliko đurđevačkih kreativnih udruga i uz podršku Turističke zajednice Grada Đurđevca.

Tekst: Martina Sabađija-Buđak

zatvori