Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Na sjednici Općinskog vijeća Općine Kalinovac donesen rebalans proračuna, blagoslovljene i prostorije Općine

Na 21. sjednici Općinskog vijeća Općine Kalinovac donesene su izmjene i dopune proračuna za 2023. godinu, a blagoslovljene su i prostorije Općine.

U Općini Kalinovac tako ističu da se smanjuju ukupni prihodi i rashodi za nešto više od dva milijuna eura, a ovim izmjenama proračun za 2023. iznosi 2,1 milijuna eura.

– Donesene su i izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture, Programa građenja komunalne infrastrukture, Programa utroška sredstava šumskog doprinosa i slično. Donesena je Odluka o usklađenju poslovnog udjela u temeljnom kapitalu društva Komunalne usluge d.o.o. Đurđevac, kao i Odluka o usklađenju poslovnog udjela u temeljnom kapitalu društva Komunalno KP d.o.o. Kloštar Podravski. Prihvaćena je Odluka o promjeni sjedišta društva Komunalno KP d.o.o. Kloštar Podravski čije je sjedište na adresi Ulica kralja Tomislava 2 u Kloštru Podravskom – objašnjavaju.

Nakon održane sjednice župnik Ivica Gladoić blagoslovio je prostorije Općine. Uz općinskog načelnika Darka Sobotu, nazočni su bili vijećnici i djelatnici Općine Kalinovac.

zatvori