Subota, 11. svibnja 2024.

FOTO Mladež DVD-a Koprivnica održala ‘mala skupštinu’, istaknuti su brojni ovogodišnji uspjesi

Mladež Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica održala je svoju “malu skupštinu” na kojoj su revidirali sve aktivnosti, donijeli plan za narednu godinu te glasali o izvješćima i planovima.

Uz svoje trenere Danijela Topalovića, Draganu Palfi Topalović, Branku Tišljarić i mnoge druge roditelje te ostale članove DVD-a koji tijekom cijele godine marljivo rade s djecom i mladima, pohvalili su se desecima osvojenih pehara i brojnim nastupima na raznim natjecanjima.

– Svi članovi mladeži DVD-a Koprivnica, pa i oni koji ove godine pune 16 godina i više nemaju pravo nastupa na natjecanjima, dobili su kipić i prigodan poklon u znak odlične godine koja je iza njih, a u kojoj treba svakako izdvojiti drugo mjesto ekipe cura na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži i prvo mjesto ekipe dječaka na Kupu Hrvatske vatrogasne zajednice – poručili su iz Vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

Sjajnu godinu pohvalili su i gosti pa je tako koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić čestitao svima koji rade s djecom, a prisjetio se i dočeka na Zrinskom trgu nakon osvojenog drugog mjesta. Takav doček već godinama niti jedna ekipa nije imala u Koprivnici i to puno govori o važnosti uspjeha DVD-a Koprivnica.

Okupljenima su se obratile i Branka Tišljarić te Danijela Horvat koje su naglasile važnost zajedništva i nastavka rada u DVD-u, a pohvale za rad uputio je i Danijel Matijaković, zapovjednik DVD-a Koprivnica, kao i Danijel Topalović, voditelj mladeži.

Dodajmo kako se i zapovjednik VZG-a Koprivnica Željko Cvrtila osvrnuo na odricanje i uložen trud da bi rezultati bili vrhunski, a svaki njihov trening, natjecanje i pehar s kojim su se vratili govore u prilog tomu.

zatvori