Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Hrvačice Podravke osvojile čak devet medalja na Zlatnoj kokici

Čak devet medalja osvojile su natjecateljice Hrvačkog kluba Podravka u subotu na drugom Međunarodnom hrvačkom turniru Grada Koprivnice “Zlatna kokica 2023.”

Iz kluba su poručili kako je ovogodišnje izdanje turnira nadmašilo očekivanja okupivši 183 hrvačice iz 23 kluba iz sedam zemalja.

Klub se predstavio s 20 svojih hrvačica pod vodstvom trenera Ivana Lončarića, Filipa Verčevića i Stefana Ostojića.

Prva mjesta osvojile su Petra Toth u kategoriji starijih djevojčica do 42 kilograma, Rajna Tot u kategoriji kadetkinja do 46 kilograma te Lara Blažeković koja je uzela dvije zlatne medalje u kategoriji do 40 kilograma u dobnim skupinama kadetkinja i u skupini starijih djevojčica.

Srebrne medalje osvojile su Josipa Jušić u kategoriji kadetkinja do 57 kilograma, Jelena Mijatović u kategoriji kadetkinja do 66 kilograma te Jana Ruđić. Dok su se broncom okitili Vida Ruđić u kategoriji kadetkinja do 69 kilograma  i Vita Gašparić u kategoriji kadetkinja do 73 kilograma.

– Izvan konkurencije i ekipnog plasmana turnira bile su i domaće hrvačice, početnice, rođene 2015-2016. godišta koje su bile raspoređene u dvije težinske kategorije. Do 25 kilograma najuspješnije bila je Nika Benotić, druga je bila Laura Blažic dok je treća bila Sara Vlahović. Lana Barešić bila je zlatna u kategoriji do 30 kilograma dok je Lara Zvonarek bila druga. Treća mjesta osvojile su Lara Marković i Klara Košanski – zaključili su.

zatvori