Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO Đurđevačke Narcise uoči Božića održale niz kreativnih radionica, Martinuš: Želja nam je pomoći i biti podrška onima kojima je to potrebno

Niz kreativnih radionica u ovo predbožićno vrijeme odradile su članice đurđevačke Udruge žena s bolestima dojke Narcise.

Sve radove nastale na radionicama poklonit će odabranim udrugama kako bi im uljepšale blagdane, poručili su iz Grada Đurđevca. Članice su se također uključile u veliku humanitarnu akciju i prikupljanjem plastičnih čepova pomogle u liječenju oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske čije je sjedište u Čakovcu. Isto tako donirale su i higijenski pribor i niz potrebnih stvari za osobnu higijenu pacijenata u bolnicama.

Predsjednica udruge Đurđa Martinuš naglasila je pritom da je zadovoljna što su članice udruge djelovale i kreativno i humanitarno.

– Želja nam je pomoći i biti podrška onima kojima je to potrebno, a ovo predbožićno vrijeme je idealno vrijeme za to. Posebno nam se dojmio posjet članovima Udruge Mali princ. Drago mi je da smo ih razveselile posjetom i našim uracima koje smo za tu priliku izradile – zaključila je.

zatvori