Nedjelja, 19. svibnja 2024.

FOTO: ‘BLAGDANI NAM STIŽU’ Održan veliki tradicionalni koncert đurđevačkih učenika, dvorana je vrvjela plesom, pjesmom i smijehom

Vrvjela je lijepo uređena sportska dvorana Osnovne škole Đurđevac od patuljčića, vila i vilenjaka, razigrane djece, dječjih glasova i pjesme na tradicionalnom velikom blagdanskom koncertu “Blagdani nam stižu”.

U prepunoj dvorani roditelja, baka, djedova i cijelih obitelji koji su došli bodriti učenike s ostalom mnogobrojnom publikom, ravnatelj škole Danijel Domišljanović na početku je čestitao upravo njima i sve posebno predstavio i pozdravio, poručili su iz Grada Đurđevca.

Čestitke na uloženom trudu ravnatelj je uputio Vesni Šijak, Ani Jančijev, Bojani Bjonda Jakubovski, Maji Magdić, Silviji Topolčić, Mirni Šandrovčan, Barbari Šignjar, Senki Pavešić, Ivani Jakupčević, Marijani Bušić, Marijani Kralj, Moniki Rupćić, Ivani Senjan, Sanji Flajs Vidaković, Zoranu Vidakoviću, Antoneli Carek, Kristini Benko Markovica, Mateji Turčić i Denisu Tkalčecu.

Čestitkama se pridružio i đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči koji je rekao da je Grad ponosan na svoju školu.

– Donijeli ste doista atmosferu blagdana koji nam stižu. Čestitam i zahvaljujem svim učenicima i učiteljima koji su pripremili ovaj program, a zahvaljujem i svim roditeljima koji djeluju u našim brojnim gradskim udrugama jer svojim radom u njima obogaćuju društveni, kulturni, sportski i javni život našega grada – naglasio je gradonačelnik i svima poželio sretne predstojeće blagdane.

U dvorani se tako puni sat pjevalo i recitiralo, plesalo i radovalo uz scenske prikaze koji su na sve načine dočarali radost blagdana koji nam stižu, ali i radost zajedničkog druženja. Djelić prizora donosimo vam u fotogaleriji u nastavku.

zatvori