Nedjelja, 28. travnja 2024.

[DARIVANJE] Tradicionalni godišnji koncert Folklornog ansambla Koprivnica sljedeće subote u Domoljubu, znamo tko ide na koncert

“Alaj igram na svakake note” naziv je tradicionalnog godišnjeg koncerta Folklornog ansambla Koprivnica koji će se održati u subotu 9. prosinca s početkom u 18:30 u dvorani Domoljub.

Iz Folklornog ansambla Koprivnica poručili su kako će na svečanom koncertu pjesmom i plesom dočarati raznolikost hrvatske tradicijske kulture kroz koreografije Brodskog Posavlja, Podravine i Hrvatskog zagorja.

– Posebno nas veseli što će svoju praizvedbu imat koreografija Valpovštine, zato se pripremite za jedinstveno iskustvo uživanja u raznolikosti plesnih priča koje će oživjeti pozornicu – istaknuli su.

Poseban gost koncerta bit će poznati cimbalist Andrija Maronić.

– Svi zainteresirani ulaznice mogu preuzeti od ponedjeljka 27. studenoga po simboličnoj cijeni od četiri eura svakog radnog dana u dvorani Domoljub od 13 do 17 sati. Pridružite nam se i podržite nas svojim pljeskom dok zajedno uživamo u plesu, pjesmi i glazbi bogate folklorne baštine. Radujemo se vašem dolasku – zaključili su.


Portal Drava.info jednog čitatelja daruje s po dvije ulaznice, a sretna dobitnica je Snježana Novoselnik. Upute smo vam poslali u inbox.

Izvor: Folklorni ansambl Koprivnica
zatvori