Petak, 10. svibnja 2024.

[DARIVANJE] Svadbena bajka ima bogati izbor alata i ambalaže za božićne kolače te jestive ukrase i boje, a mi znamo tko su dobitnici prigodne balonske dekoracije

Trgovina Svadbena bajka koja se nalazi na adresi Frana Galovića 4b, Koprivnica, u ovim predblagdanskim danima iz svoje ponude izdvaja za vas bogati izbor alata za izradu božićnih kolača.

Osim alata u ponudi imamo i veliki izbor ambalaže za čuvanje i transport kolača. Od toga bismo izdvojili prekrasnu ambalažu s “prozorčićima” idealnim kao poklon kutije koje se zbog svog izgleda i dobre cijene sve više koriste i za druge prigode.

Uz alate i ambalažu za božićne kolače preporučamo vam da izaberete nešto od jestivih ukrasa i boja kojima možete vrlo lijepo ukrasiti svaki suhi kolač ili tortu.

Za trenutno popularne deserte u čaši imamo nekoliko modela i veličina istih koje će se vrlo lijepo uklopiti u svaki slatki stol.

No, to je samo dio bogate ponude koju nudi trgovina Svadbena bajka. Našim vjernim kupcima jako je dobro poznata naša ponuda balona i balonskih dekoracija koje izrađujemo za sve prigode pa tako i za božićne i novogodišnje fešte i domjenke. Želja nam je bila našim klijentima i kupcima ponuditi samo najbolje.

Zato smo odlučili dvoje čitatelja nagraditi s prigodnom balonskom dekoracijom, jednog s borom izrađenim od balona, a drugog poklonom izrađenim od balona.

Radno vrijeme Svadbene bajke je od ponedjeljka do petka od osam do 20, a subotom od osam do 13 sati.

Za sve informacije kontaktirajte nas na brojeve: 048/623-690, 098/183-5270 i 099/796-7714.

Svadbena bajka dvoje čitatelja daruje s prigodnom balonskom dekoracijom. Dobitnice su Nataša Benić i Dijana Ninković, a upute smo vam poslali u inbox.

zatvori