Subota, 27. travnja 2024.

[DARIVANJE] Hit predstava ‘Đurologija’ karizmatičnog Branka Đurića oborila sve rekorde gledanosti u regiji, znamo koga vodimo

Branko Đurić Đuro sa svojom “Đurologijom” dolazi 17. prosinca u Veliku dvoranu Hrvatskog doma u Križevce.

Portal Drava.info jednog čitatelja daruje s dvije ulaznice. Dobitnica ulaznica je Jasna Pokec, daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox. 

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom “Đurologija” oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! “Đurologija” je, naime, u dosadašnje četiri godine postojanja, igrana više od 470 puta i vidjelo ju je više od 300.000 posjetitelja, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima “Top lista nadrealista” i “Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz “Đurologiju” doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show “Đurologija”, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u “Đurologiji” zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

INFORMACIJE O ULAZNICAMA

Promo ulaznice: 9 EUR (rasprodano)
Rane ulaznice: 13 EUR (limitiran broj)
Regularne ulaznice: 15 EUR

Direktan link za online ulaznice:
https://www.entrio.hr/event/djurologija-krizevci-15203

Fizičke ulaznice kupite na ovlaštenim Entrio prodajnim mjestima:
MBE Križevci. Mail Boxes Etc., Ulica bana Josipa Jelačića 1

zatvori