Srijeda, 15. svibnja 2024.

[DARIVANJE] FOTO AutoLončar nudi brzu i kvalitetnu uslugu, Lončar: Drago mi je što naši korisnici prepoznaju izvrsnost i kvalitetu te nas preporučuju dalje

Brza i kvalitetna usluga po pristupačnim cijenama te razumijevanje i mogućnost dogovora, samo su neke od pogodnosti Automehaničarske radionice AutoLončar j.d.o.o. smještene u Ulici grada Vukovara 26 u Đurđevcu, na Podravskoj magistrali.

Vlasnik radionice Antonio Lončar istaknuo je kako su otvoreni svakim radnim danom od sedam do 16 sati, dok je vučna služba dostupna od nula do 24 sata.

Radionica koja je otvorena u rujnu ove godine bavi se automehanikom, autoelektrikom, vulkanizacijom, autodijagnostikom, mijenjanjem stakla na vozilima, pripremom za tehnički pregled.

– U slučaju većih kvarova dajemo zamjensko vozilo, iznajmljujemo vozila te otkupljujemo i prodajemo rabljena vozila. Ponosan sam na brzu uslugu, ovdje rade mladi radnici upoznati s modernim tehnologijama, ali i iskustvom popravka starijih vozila. U što kraćem vremenu rješavamo od najsitnijih popravaka do velikih servisa. Sve je poskupilo, no mi pokušavamo držati korak te dajemo najbolje usluge po najpristupačnijoj cijeni. Također, na pristupačnoj smo lokaciji i lako je doći do nas – naglašava vlasnik.

Snimio Valentino Štefanek.

Kaže kako nema mnogo automehaničarskih radionica te je u tome vidio priliku za otvaranje firme koja nudi svojim klijentima samo najbolju uslugu, ali i svojim radnicima siguran i dobar posao.

– Želja mi je bila otvoriti automehaničarsku radionicu u kojoj će kupci, ali i radnici dobiti samo najbolje. Trudim se dati što veću plaću kako bih zadržao mlade i vješte mehaničare koji će dati sve od sebe za klijente. Smatram da sam to uspio i da sa svojim stručnim timom radimo širok spektar djelatnosti koje pokrivamo u području popravka svih vrsta vozila. Drago nam je što korisnici naših usluga prepoznaju našu izvrsnost i kvalitetu te nas preporučuju dalje – zaključio je Lončar.


AutoLončar jednom čitatelju portala Drava.info poklanja mali servis u vrijednosti 150 eura.

Dobitnik malog servisa u vrijednosti 150 eura je Antonio Kolar, daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

zatvori