Subota, 27. travnja 2024.

VIDEO: OGENJ IMA NOVU STVAR Mihac Kovačic: Obučena u mistiku ‘Kyrie’ nas vodi nekim drugačijim blagdanskim raspoloženjem

Koprivnički bend Ogenj izbacio je novi singl s popratnim videom pod nazivom “Kyrie”.

– Obučena u mistiku, Kyrie nas vodi nekim drugačijim blagdanskim raspoloženjem. Tematski naslonjena na novi život koji nam je jedina nada i bit života kao i vremena Božića, u kontri s glazbenom podlogom. Nema zvončića, nema praporaca, nema šuškanja celofana, ne čuje se otvaranja najboljih butelja vina, ne osjeti se miris blagdanske purice. Šamar svijetu i njegovome konzumerizmu i vanjštini. Ogoljena, a ipak toliko bogata zvukovljem i “mukom” vokala koji ne zrači radošću, naprotiv, samo nadom kako odmičemo kraju pjesme – istaknuo je frontmen Tomislav Mihac Kovačic.

Dodaje da predivna harfa uvodi u početak, a s njom i završava cijela priča.

– Upravo harfa daje još jedan tračak nade u anđeosko i nebesko. U nadu da je već sutra novi dan, ali isto tako da bez muke i trpljenja nema svijetla na kraju tunela. Samo potpuno predanje rađa novu snagu – zaključio je.

Spomenimo da je gošća na hrafi Doris Karamatić. Glazbu potpisuju Tomislav Mihac Kovačic i Petar Šimčić, autor teksta je Tomislav Mihac Kovačic, a za aranžman su zaslužni Denis Kuzel, Petar Šimčić, Tomislav Mihac Kovačic, Leonardo Ivačić i Doris Karamatić. Video pak potpisuje Marko Čordaš.

Foto: Roko Baraba/Marko Čordaš
zatvori