Nedjelja, 19. svibnja 2024.

Sofija Paša nova je ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac: Cilj mi je osnovati klub mladih i gradski interventni tim

Gradsko društvo Crvenog križa Đurđevac ima novu čelnu osobu, naime na mjesto ravnateljice došla je Sofija Paša.

Sofija Paša do sada je radila na mjestu upraviteljice Gradskog društva Crvenog Križa Đurđevac, a na novu funkciju koju preuzima vrlo je ponosna.

– Društvo će nastaviti sa svim aktivnostima koje je provodilo, a to su aktivnosti vezane uz zdravlje, prvu pomoć, dobrovoljno darivanje krvi te programi u udrugama, vrtićima i školama – istaknula je.

Otkrila je i koji su njezini ciljevi te planovi za budućnost.

– Cilj mi je ojačati suradnju sa svim jedinicama lokalne samouprave, medijima, školama i drugim institucijama kako bismo što bolje promovirali Hrvatski Crveni križ i naše društvo. Također, cilj mi je osnovati klub mladih i gradski interventni tim te prikupiti što više mladih volontera. U našem društvu vlada obiteljski odnos što mi je jako drago jer svi rade sinkronizirano i imamo volontere raznih dobnih skupina. Voljeli bismo provesti još volonterskih projekata s Gimnazijom Dr. Ivana Kranjčeva i Strukovnom školom Đurđevac te se javljati na različite europske projekte – zaključila je.

zatvori