Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Predstavljena knjiga ‘Srcem za ranjenu Hrvatsku: Medicinske sestre i medicinski tehničari u Domovinskom ratu – svjedočenja’

Knjiga “Srcem za ranjenu Hrvatsku: Medicinske sestre i medicinski tehničari u Domovinskom ratu – svjedočenja” autora Ivice Radoša predstavljena je u koprivničkom Domoljubu.

Kao što je pojašnjeno na predstavljanju, na više od 400 stranica nalaze se svjedočanstva onih koji su u najtežim trenucima borbe za slobodu i samostalnost Hrvatske dali svoj obol obrani domovine. Medicinske sestre i tehničari ugradili su sebe, svoj poziv i znanje u temelje slobode Hrvatske, a njihova su svjedočanstva trajno zabilježena ovom knjigom.

Spomenimo da se okupljenima obratila predsjednica Glavnog vijeća Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara Anica Prašnjak, a dodajmo kako su predstavljanju prisustvovali i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž, zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, a okupljanje je organizirala medicinska sestra i članica Upravnog vijeća Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek Ljiljana Sambol čije se svjedočanstvo nalazi u knjizi.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori