Utorak, 7. svibnja 2024.

Počela je obnova kolnika u ulicama Matije Gupca i Braće Radić, iduće godine u planu je i Vinogradska

Počela je obnova kolnika na županijskom dijelu ceste u ulicama Matije Gupca i Braće Radić u Koprivničkom Ivancu, ukupne dužine 1.130 metara.

Poručili su to iz Općine Koprivnički Ivanec i dodali da radove u 100-postotnom iznosu financira Županijska uprava za ceste Koprivničko-križevačke županije.

– Provedba ovog projekta je jedan od naših prioriteta, s obzirom na trenutno loše stanje naših prometnica te molimo sve mještane, a posebno stanovnike spomenutih ulica, da imaju strpljenja dok radovi ne završe, a sve u cilju ljepšeg, boljeg i nadasve sigurnijeg izgleda naše općine – objašnjavaju.

Dodaju kako se ovim projekt nastavlja odlična suradnja sa Županijskom upravom za ceste Koprivničko-križevačke županije koja je počela još prošle godine obnovom kolnika na južnom dijelu Koprivničke ulice u Koprivničkom Ivancu te kasnijom rekonstrukcijom mosta preko kanala Drakšin u Ulici Braće Radić u Koprivničkom Ivancu.

– Vjerujemo kako će se nastaviti i iduće godine kada je u planu obnova kolnika u Vinogradskoj ulici u Koprivničkom Ivancu – zaključili su.

zatvori