Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Općina Koprivnički Bregi organizira prigodno darivanje djece povodom blagdana svetog Nikole, upisi su u tijeku

Općina Koprivnički Bregi organizira prigodno darivanje djece povodom blagdana svetog Nikole.

– Pozivamo roditelje djece koja imaju prebivalište na našem području, djece predškolske dobi odnosno do polaska u školu, a koja ne polaze dječji vrtić na području Koprivničkih Bregi i ostale vanjske dječje vrtiće i ustanove za čuvanje predškolske djece čiji boravak djece u istima sufinancira naša Općina te roditelje djece za koju nisu primili novčanu potporu za novorođeno dijete od strane Općine da se upišu u evidenciju za darivanje djece povodom obilježavanja blagdana svetog Nikole – objašnjavaju u Općini Koprivnički Bregi.

Dodaju da je za upis u evidenciju potrebno dostaviti potvrde o prebivalištu za roditelje i dijete, odnosno preslike važećih osobnih iskaznica, skenirano putem e-mail adrese ili predati osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Koprivnički Bregi.

– Za svu djecu koja su do ove godine darivana povodom obilježavanja blagdana svetog Nikole Općina ima evidenciju te takvu djecu nije potrebno upisivati. Prijave se zaprimaju zaključno do 30. studenog nakon čega više neće biti moguće ostvariti pravo na poklon u ovoj godini – zaključuju.

zatvori