Petak, 3. svibnja 2024.

Na Martinjskoj špelanciji prikupljeno više od 3.700 eura za županijsku Udrugu invalida, Sočev: Nismo vam riješili sve probleme, ali ipak smo barem malo pomogli

Već tradicionalna manifestacija Velika martinjska špelancija i ove je godine imala humanitarni karakter.

Pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev kazala je da će se sva sredstva koja su prikupili uplatiti Udruzi invalida Koprivničko-križevačke županije.

– Svim udrugama treba pomoć, ali ovo je županijska udruga i znamo da se snalaze na koje kakve načine. Prošle godine prikupili smo 16.300 kuna, a ove godine 3.730 eura. Sigurna sam da će se to iskoristiti u dobre svrhe. Nismo vam riješili sve probleme, ali ipak smo barem malo pomogli – rekla je Sočev.

Snimio Valentino Štefanek.

>> FOTO Ljubitelji dobre kapljice došli su na svoje, počela je 16. po redu Velika martinjska špelancija

Donaciju je predsjedniku udruge Miroslavu Mačkoviću uručio koprivničko-križevački župan Darko Koren koji je zahvalio svima koji u udruzi brinu o osobama s invaliditetom.

– Bez tog entuzijazma i ljubavi to je vrlo teško činiti, a to je kod vas doista primjetno i na neki način smo to i valorizirali kroz ovu donaciju. Siguran sam da ćete to upotrijebiti na najbolji mogući način i to će vam malo olakšati vaše djelovanje – poručio je Koren.

Snimio Valentino Štefanek.
zatvori