Nedjelja, 28. travnja 2024.

Mlade nade Podravka Vegete i više nego uspješne u novoodigranim utakmicama

Iza mladih nada Podravka Vegete uspješan je vikend.

Naime, u koprivničkom klubu govore da je ekipa Podravke U-15 u Virovitici odigrala dvije utakmice trećeg kruga Prve hrvatske rukometne lige U-15.

– U prvoj utakmici naše mlade rukometašice pobijedile su ekipu Orahovice rezultatom 36:4. Najefikasnije u našim redovima bile su Tena Jurlina sa sedam, Vanessa Lengelić i Klara Jakupanec s po pet te Dora Ferčec s četiri postignuta pogotka. Vratarke Tara Galić i Lora Tetec bile su odlične na vratima i skupile su ukupno 16 obrana. Za najkorisniju igračicu u našim redovima proglašena je Klara Jakupanec. U drugoj utakmici protiv domaće ekipe 1234 Virovitice naše mlade rukometašice bile su bolje te su upisale i drugu pobjedu rezultatom 28:14. Najefikasnije u našim redovima bile su Katja Gregurić i Tena Jurlina s po pet te Lucija Horvat s četiri postignuta pogotka. Na vratima je Tara Galić imala šest obrana, a povratnica Nika Galinec četiri obrane. Za najkorisniju igračicu u našim redovima proglašena je Lucija Horvat – ističu u klubu.

Svoje viđenje odigranih susreta dao je i trener mlade ekipe Antonio Pranjić.

– Odlično smo odigrali obranu u obje utakmice te je bilo puno brzih pogodaka iz polukontre i kontre. U prvoj utakmici protiv Orahovice nismo primili pogodak drugo poluvrijeme što dovoljno govori o pristupu i koncentraciji naših cura. Jako sam zadovoljan s igrom u fazi obrane i tranzicijom u obje utakmice te naravno vratarkama. Drago mi je vidjeti da ono što radimo na treninzima cure odlično prikazuju na utakmicama. Lijepa vijest je i da nam se vratila mlađa Nika koja je upisala svoje prve minute i obrane nakon luksacije patele na turniru u Pozoju još u kolovozu. Čestitam curama na dvije uvjerljive pobjede – zaključio je trener.

Izvor: Podravka Vegeta
Izvor: Podravka Vegeta
Izvor: Podravka Vegeta
zatvori