Srijeda, 8. svibnja 2024.

Melina i Igor gužvu velegrada zamijenili Koprivnicom, Melina: Manji je grad koji ima sve sadržaje velikog, a priroda koja nas okružuje je prekrasna

Naša Koprivnica danas slavi svoj rođendan, društvene mreže pršte od čestitki, na današnji dan sve ono što žulja i smeta nekako pada u drugi plan, naglašavaju se ponos i ljubav prema rodnom gradu.

Iako im Koprivnica nije grad u kojem su se rodili ili odrastali, u nju su se na prvi pogled zaljubili i za svoj dom odabrali Melina Marelja koja ovdje živi već tri godine te Igor Murat koji je doselio prije nekoliko mjeseci.

– Odluka o preseljenju u Koprivnicu bila je potpuno neplanirana i spontana. Došli smo jedan vikend u potrazi za zemljištem i nismo polagali puno nade, no došli smo, vidjeli i ostali. Doslovno smo se u roku mjesec dana preselili iz Zagreba u Koprivnicu i već smo skoro tri godine ovdje. Sviđa mi se jer je manji grad, a ima apsolutno sve sadržaje koje ti pruža i veliki grad i to od kulturnog sadržaja poput galerija, kina, knjižnice, raznih koncerta pa sve do prekrasne prirode koja nas okružuje. Kvaliteta života puno je bolja nego u većem gradu – objasnila je Melina.

S njom se slaže i Igor Murat koji je doselio prije nekoliko mjeseci.

– Koprivnica je grad koji u sebi sadrži apsolutno sve što čovjeku treba, a ima jedan korijen i dušu jedne širine i otvorenosti, nedostatak gužve, ljude koji su još uvijek više ljudi nego nekakvi mravi kao primjerice u nekom velegradu. Rekao bih da je to mjesto u kojem čovjek zbilja može istodobno živjeti jedan miran život, a isto tako ispuniti i neke svoje ambicije, želje i snove, sve je nekako na jednom mjestu – zaključio je Igor.

Tekst pripremili Adela Zember Antolić i Bojan Horvat.

zatvori