Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Zaposlenice đurđevačkog vrtića sudjelovale na trodnevnoj edukaciji posvećenoj podršci roditeljstvu

Odgojiteljica Doroteja Klasan i pedagoginja Ana Željeznak Jovičić iz đurđevačkog Dječjeg vrtića Maslačak sudjelovale su na trodnevnoj edukaciji novih voditelja programa “Rastimo zajedno” pod vodstvom istoimenog centra u Zagrebu.

Tijekom tri dana detaljno su obrađene kompetencije potrebne za vođenje programa podrške roditeljstvu, a Klasan i Željeznak time su ušle u mreže voditelja ovog programa u dječjim vrtićima što će omogućiti većem broju roditelja sudjelovanje na radionicama, objasnili su u Gradu Đurđevcu.

– Dječji vrtić Maslačak ovim putem poziva sve roditelje vrtićaraca na još jedno u nizu predavanja za roditelje pod nazivom “Rastimo zajedno”. Program radionica započeo je 21. listopada i odvija se u popodnevnim satima. Prijaviti se možete putem oglasne ploče svake odgojno-obrazovne skupine vrtića ili na službeni mail Dječjeg vrtića Maslačak – zaključili su.

Spomenimo i da je svrha ovog programa omogućiti razmjenu informacija, znanja, vještina i podrške koji roditeljima koriste u ispunjavanju njihovih roditeljskih odgovornosti te promiču osobni rast i razvoj kompetentnosti roditelja i djeteta.

zatvori