Srijeda, 1. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Subotnje prijepodne na Zrinskom trgu u rođendanskom ozračju

Subotnje prijepodne u Koprivnici proteklo je u rođendanskom ozračju.

U povodu Dana grada Koprivnice pripremljen je bogat program pa je tako na Zrinskom trgu održana humanitarna prodaja jabuka, zatim izložbeno-prodajna manifestacija koprivničkih udruga, obrtnika, OPG-ova i sportskih klubova te glazbeno-plesni nastupi vrtića, osnovnih škola, plesnih klubova i udruga.

U večernjim satima održat će se Dan otvorenih vrata Ateliera Koprivnica pa će tako publika moći razgledati prostore i djela koprivničkih umjetnika do 23 sata.

U Domu mladih se pak do 20 sati može razgledati izložba “Svijet minijaturnog drveća”.

Dodajmo da u Sportskoj dvorani Josip Samaržija Bepo u 20 sati počinje koncert “Koprivnica grade moj”, a nastupaju Vanna te Sanja, Marinko i Zec koji će izvoditi najveće hitove grupe Novi fosili.

Rođendanski program nastavlja se i u nedjelju pa će se tako u dvorani Srednje škole Koprivnica od 10 do 13 sati proslaviti 25 godina Male sportske škole. Bit će tu prikaz vježbanja u grupama – mini tenis, mini nogomet, mini rukomet, ritmička gimnastika, bazični treninzi za djevojčice i dječake, a održat će se i 45. utrka grada Koprivnice za djevojčice i dječake vrtićke i predškolske dobi.

Djelić atmosfere iz središta grada donosimo u nastavku.

 

Koprivnici za rođendan 💙

Objavljuje Drava.info u Subota, 4. studenoga 2023.

zatvori