Nedjelja, 12. svibnja 2024.

FOTO Tri ekipe Rukometnog kluba Koprivnica odigrale utakmice, najuspješniji su bili dječaci U13 kategorije

Tri ekipe Rukometnog kluba Koprivnica odigrale su utakmice proteklog vikenda.

Seniorska ekipa ugostila je drugu ekipu Rukometnog kluba Zagreb koju većinom čine kadetski reprezentativci. Utakmica je završila rezultatom 22:46.

– Svi prisutni očekivali su odličnu rukometnu utakmicu koja je na kraju izostala. Jednostavno kao domaćin nismo bili pravi. Previše tehničkih grešaka u napadu, loša igra u obrani i loša realizacija odvela je utakmicu za nas nizbrdo. S druge strane stajala je mlada, poletna te odlično uigrana ekipa Rukometnog kluba Zagreb. Nakon pobjede nad Petrinjom i -1 kod vodećeg Zaprešića očekivali smo daleko više. Možda smo se ispraznili, a možda nije bio naš dan. Na nama je da napravimo analizu i popravimo nedostatke – poručili su.

Spomenimo kako su ostala još dva kola do kraja jesenskog dijela prvenstva, a seniorska ekipa ovog vikenda gostovat će kod Medveščaka u Zagrebu. U zadnjem kolu snage će odmjeriti s ekipom Marofa.

Uspješniji su ipak bili dječaci U13 kategorije te su nakon devetog kola jedina ekipa bez poraza.

– U nedjelju su gostovali u Varaždinu gdje su nadmoćno svladali ekipu Varaždina rezultatom 23:3 i ekipu Ludbrega rezultatom 27:10. Evidentan je pomak i napredak u igri kod svih dječaka. Nastavljamo dalje s natjecanjem iz utakmice u utakmicu – dodaju.

Nadalje, najmlađi igrači gostovali su u Križevcima u sklopu četvrtog kola MŽRL regije Sjever.

– Veseli činjenica da u ovoj generaciji imamo sve više članova. Dječaci su nastupili podijeljeni u dvije podjednake ekipe. U ovom rangu natjecanja rezultat je uvijek u drugom planu, a naglasak je na igri. Upravo u toj igri napredujemo sve više i više – zaključili su.

zatvori