Četvrtak, 16. svibnja 2024.

FOTO Spisateljica Anđa Marić đurđevačkoj publici predstavila svoju knjigu: Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakog dana bez obzira na to kako se osjećala

Spisateljica, glazbenica i blogerica Anđa Marić u prepunoj je Gradskoj knjižnici Đurđevac predstavila svoju novu knjigu “Moja revolucija u 365 dana”.

U knjizi opisuje svoju borbu s multiplom sklerozom, a progovara i o hrabrosti, odlučnosti, samosvijesti, nepokolebljivosti i vjeri u život. Moderator večeri bio je nakladnik Neven Kepeski.

Kroz vrlo sadržajan i temeljit razgovor prisutni su uspjeli doznati kako je autorica pronašla motivaciju za život nakon teške dijagnoze.

– Nakon dugo godina odlučila sam napokon izaći iz svog autoimunog ormara u kojem sam se skrivala od života jer me bilo sram što sam slaba i što trebam pomoć. Odlučila sam se u svom životu pojaviti svakog dana bez obzira na to kako se osjećala. Odlučila sam živjeti i pričati svoju novu priču o pobjedi i uspjehu koji sam sanjala. I kada nitko nije vjerovao u mene ja sam vjerovala u sebe i u svoj put – kazala je Anđa Marić.

Iz Grada Đurđevca poručuju kako je za sve zainteresirane knjiga dostupna za posudbu u gradskoj knjižnici.

zatvori