Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Promo Code iz Koprivnice – Vaš prvi izbor u izradi promo materijala, znamo kome idu poklon paketi

Kada je riječ o promotivnim proizvodima, s ili bez tiska, neovisno o namjeni i razlogu kupnje, PROMO CODE d.o.o. je vaš prvi i pravi izbor. Poslujemo na adresi Mije Šimeka 15, Koprivnica.

Na tržište smo ušli nudeći sve vrste promotivnih materijala, radne odjeće kao i usluge tiska, graviranja, laserskog izrezivanja i UV printa. Osluškujući potrebe naših klijenata, kao novitet, uveli smo proizvodnju artikala od pleksiglasa (razni stalci, privjesci, table s tiskom), izradu notesa, privjesaka od drva, kalendara i slično.

Kod nas na jednom mjestu možete odabrati između 100.000 različitih promotivnih proizvoda za raznovrsne događaje, konferencije, sajmove, EU projekte i programe vjernosti ili zatražiti personalizirani poslovni poklon.

Zapošljavamo osobe s invaliditetom i kao takve su nam prioritet kod otvaranja novih radnih mjesta. U firmi je stalno zaposlenih sedam djelatnika od kojih su četiri osobe s invaliditetom u stalnom radnom odnosu koje su svojom voljom i upornošću nakon godinu dana iskustva postale samostalne u izradi promo materijala kao i na svim zadatcima koji su stavljeni pred njih.

Novitet je da smo kupili DTF printer za izradu preslikača gdje smo ubrzali sam postupak tiska, a time skratili vrijeme isporuke tekstilnog dijela.

Od samih početaka na području B2B promotivnih proizvoda i poslovnih poklona, svojim klijentima nudimo više od poslovnih poklona – pružamo inovativna, jedinstvena i sveobuhvatna rješenja konstantno uvodeći novitete i proširujući izbor.

Iza PROMO CODE-a se, osim iskusnih prodajnih predstavnika, skrivaju i brojni kreativni stručnjaci koji zajedničkim snagama stvaraju jedinstvena promotivna rješenja. Drugim riječima, put od inicijalne ideje, izbora proizvoda, koncepta i dizajna, sve do cjelovitog rješenja je ono što nas razlikuje od drugih, a sve kako bi naši klijenti dobili nešto više od samog proizvoda – cjelovitu priču koja govori o uspješnom brandu i vrijednostima za koje se zalaže. Baš kao i PROMO CODE d.o.o.

Želite li impresionirati primatelja, a ujedno i vjerodostojno predstaviti i promovirati vaš brand, sve što trebate je poslati nam upit s inicijalnom idejom ili namjenom, a mi ćemo rado stvoriti jedinstven poslovni poklon koji će se pamtiti i o kojemu će se pričati.

Nije važno tražite li nešto jednostavno, malo, veliko, zabavno, neobično ili inovativno, zajedno ćemo pronaći savršen poslovni poklon koji će reflektirati Vaše poslovanje i vrijednosti. Stoga ne lutajte u moru gotovo beskonačnog izbora na tržištu promotivnih proizvoda već nam se obratite s povjerenjem.

Vodeći se predanošću i motivacijom, cilj nam je proširiti proizvodnju, otvoriti nova radna mjesta i svakodnevno podizati svijest o socijalnoj osjetljivosti.


Promo code iz Koprivnice – Vaš prvi izbor u izradi promo materijala, dvoje najsretnijih nagrađuje poklon paketom. Sretne dobitnice su Ema Jakupanec i Katica Križnjak, a upute smo vam polslali u inbox. 

zatvori