Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Linice uvjerljive protiv Pitomače, Pranjić: Bilo je izgubljenih lopti i promašenih zicera, ali nismo dozvolili da nam se rezultatski približe

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta ugostile su ekipu Pitomače u sklopu sedmog kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever i pobijedile.

U koprivničkom klubu govore da su mlade rukometašice Podravke od početka susreta kontrolirale utakmicu te su pobijedile rezultatom 31:21.

– Najefikasnije u našim redovima bile su Gabriela Domović s 10 i Tara Đelekovčan s pet pogodaka. Sjajna na golu bila je Nika Galinec koja je imala 17 obrana. Iduća utakmica na rasporedu je već u četvrtak u 19:30 na domaćem terenu protiv Zeline – ističu.

Svoje viđenje odigranog susreta dao je i trener ekipe Antonio Pranjić.

– Čestitam ekipi na pobjedi. Zadovoljan sam što smo od samog početka imali kvalitetna rješenja na njihovu 5:1 obranu. Kasnije su nam pokušali poremetiti napadačku igru s flasterom na Tari, no ostale cure su dobro reagirale. U toj igri bilo je dosta izgubljenih lopti i promašenih zicera, ali u nijednom trenutku nismo dozvolili protivniku da nam se rezultatski približi te smo ostvarili uvjerljivu pobjedu. U četvrtak, protiv Zeline, morat ćemo svakako smanjiti broj tehničkih pogrešaka te biti bolji u realizaciji. Želim pohvaliti Taru i Gabrielu, bile su odlične u oba smjera i naravno Niku koja je bila itekako raspoložena na golu – rekao je trener.


Podravka 2 Lino – Pitomača 31:21 (19:11)

Igrale su: A. Marijanović (1), Galinec (16+1), Horvat; Milivojević 1, Jakupanec 2, Domović 10(3), Cvelber 2, Miklić 2, Zvonar, Jurlina, Javorić 1, Hajdinjak 2, Rumek 2, Đelekovčan 5, Lengelić 1, Gregurić 3. Trener: Antonio Pranjić

zatvori