Srijeda, 29. svibnja 2024.

FOTO Članice Udruge žena s bolestima dojke Nada organizirale edukativno druženje

Članice Udruge žena s bolestima dojke Nada organizirale su edukativno druženje žena oboljelih od raka u Društvenom domu Vinica.

Druženju su se odazvale udruge žena oboljelih od raka dojke iz Križevaca, Đurđevca, Ludbrega i Varaždina, dok je uime Grada Koprivnice druženju prisustvovao saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je svima poželio srdačnu dobrodošlicu.

– Lijepo je znati da ste uvijek s nama na svim gradskim i županijskim manifestacijama te znati da imamo takvu jednu organiziranu udrugu koja ulaže mnogo truda u svoj rad, provodi edukacije i prevencije koje doprinose društvenom životu grada Koprivnice pa i šire. To je zaista sjajna stvar – istaknuo je.

Uz predsjednicu Udruge Nada Željku Zetović okupljenima su se obratili i zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski potpredsjednik Lige protiv raka dr. Tomislav Jelić i ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje Koprivnica Mladen Fajdetić.

Iz Grada Koprivnice navode kako su tijekom druženja održana edukativna predavanja, a u glazbenom djelu programa nastupili su članice i članovi Kulturno-umjetničkog društva Srce.

Spomenimo kako su podijeljene i zahvalnice svim udrugama, ustanovama i pojedincima za dugogodišnju suradnju.

zatvori