Nedjelja, 28. travnja 2024.

DANI OKUSA PODRAVINE I PRIGORJA: Znamo tko će uživati u meniju po izboru u Đurđevačkoj iži – Hotelu Picok!

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije nagrađuje jednu osobu s menijem za dvije osobe u Đurđevačkoj iži – Hotelu Picok!

Stari podravski štih pomiješan s modernim pristupom i kvalitetom oduševit će i najzahtjevnije goste Hotela Picok. Na prvi pogled osvojit će Vas “Đurđevačka iža” uređena u tradicionalnom podravskom stilu s mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu “okusiti” povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Dani okusa Podravine i Prigorja projekt je koji se održava u sklopu projekta Okusi hrvatske tradicije i nacionalni dani okusa, a cilj mu je promocija domaćih i tradicionalnih jela. U našoj županiji projektu se priključilo šest restorana koji će pripremiti prigodne jelovnike po pristupačnim cijenama, a to su Lovačka kuća Sokolovac, Pivnica i restoran Stari grad Đurđevac, Hotel Picok – Đurđevečka iža, Pivnica Kraluš, Hotel Zlatan i restoran Gornjevinska klet.

Od 17. studenog do 3. prosinca svi zainteresirani mogu uživati u posebno pripremljenim jelovnicima tradicionalnih jela, koja će se u tom razdoblju moći kušati.

Ovim se projektom nastoje očuvati tradicionalna i autohtona jela te recepti po kojima se jela izrađuju, poručili su organizatori iz Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije i dodali kako se ovaj projekt održava već četvrtu godinu za redom te se svake godine povećava broj ugostitelja koji sudjeluju.

Đurđevačka iža – Hotel Picok
Adresa: Trg sv. Jurja 9, 48350 Đurđevac
Broj telefona: 048/672-200
Mail: [email protected]
Web: http://www.hotel-picok.hr


Osvojite meni po izboru u Đurđevačkoj iži – Hotelu Picok! Sretna dobitnica je Andreja Krnjak, upute smo vam poslali u inbox. 

zatvori