Petak, 3. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Tehničar lovi naslov prvaka protiv Čazme, okršaj dviju Mladosti u Kloštru, Podravcu dolazi Ferdinandovac

Pred nama je posljednje jesensko kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Posljednje 13. kolo započinje u subotu kad su na rasporedu tri utakmice.

Prvak još uvijek nije poznati. Trenutno prvoplasirani Tehničar iz Cvetkovca ima dva boda prednosti pred Bilogorom. Za očekivati je da će upravo Tehničar postati jesenski prvak lige jer u posljednjem kolu odlazi na gostovanje posljednjeplasiranoj Čazmi koja je u 12 prethodnih kola uspjela osvojiti tek jedan bod.

Županijski derbi igra se u Virju gdje domaćinu Podravcu u goste dolazi Ferdinandovac. Gosti se trenutno nalaze na četvrtom mjestu na tablici s 21 osvojenim bodom, dok se domaćini s 13 bodova nalaze na 10. mjestu. Ferdinandovac u posljednji ogled ove godine ulazi kao veliki favorit unatoč tome što odlazi na gostovanje.

Borac iz Imbriovca od jesenskog dijela sezone oprostit će se gostovanjem u Slatini. Trebala bi ovo biti iznimno atraktivna utakmica u kojoj će snage odmjeriti domaćini koji se trenutno nalaze na petom mjestu na prvenstvenoj ljestvici te Borac koji se smjestio na trećem mjestu.

Kolo se nastavlja u nedjelju prijepodne.

U Kunovcu će Bratstvo od 11 sati snage odmjeriti s Bilogorom 91. Riječ je o derbiju kola u kojem šestoplasiranom Bratstvu u goste dolazi trenutno drugoplasirana Bilogora. Bratstvo je ove polusezone pokazalo puno ljepši nogomet no što to bodovi i pozicija na tablici govore, no falilo je malo sportske sreće da dobre partije okrune rezultatima. Upravo zbog pokazane igre dosad u sezoni Bratstvo se s pravom može smatrati favoritom na domaćem terenu unatoč činjenici da im u goste dolazi jedna od najboljih ekipa prvenstva.

Preostale tri utakmice igraju se u nedjelju s početkom u 13:30.

Kloštranska Mladost na domaćem terenu dočekuje imenjaka iz Molvi. Riječ je o srazu dvije momčadi koje dijeli svega jedan bod razlike. Trebala bi ovo biti iznimno čvrsta utakmica u koju ni jedna momčad ne ulazi kao izraziti favorit.

Gorak okus poraza iz prošlog kola Graničar iz Legrada pokušat će isprati na domaćem terenu protiv Sloge iz Zdenci. Graničar se nalazi na pretposljednjem mjestu na prvenstvenoj ljestvici te bi im pobjeda dobro došla za mirniji odlazak na zimsku pauzu.

U posljednjoj utakmici kola Dinamu iz Predavaca u goste dolazi Garić.


Raspored utakmica 13. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

18.11.2023 13:30 Čazma Čazma – Tehničar (Cv)
18.11.2023 13:30 Virje Podravac (V) – Ferdinandovac
18.11.2023 13:30 Slatina Slatina – Borac
19.11.2023 11:00 Kunovec Bratstvo – Bilogora 91
19.11.2023 13:30 Predavac Dinamo (Pr) – Garić
19.11.2023 13:30 Kloštar Podravski Mladost (KP) – Mladost (Mo)
19.11.2023 13:30 Legrad Graničar (L) – Sloga (Z)

zatvori