Petak, 3. svibnja 2024.

Županija raspisala Poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi za nadolazeću godinu

Koprivničko-križevačka županija raspisala je Poziv za predlaganje javnih potreba u kulturi za 2024. godinu.

U Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine istaknuli su da pozivaju ustanove, udruge, umjetničke organizacije, samostalne umjetnike i vjerske zajednice koje doprinose kulturnom razvoju, očuvanju kulturnih vrijednosti i dobara Koprivničko-križevačke županije te bogate kulturni prostor i vrijeme građanima da se sa svojim programima i projektima prijave na objavljeni poziv.

Financijsku podršku sukladno ovom pozivu mogu ostvariti programi i projekti za izdavačku i likovnu djelatnost, ali i ostala područja kulture te zaštitu i održavanje sakralnih objekata i provođenje vjerskih manifestacija te obilježavanje blagdana, odnosno za djelatnost i rad zajednice kulturno-umjetničkih udruga, muzejsko-galerijsku djelatnost i knjižničnu djelatnost.

– Prijavitelji mogu prijaviti i ugovoriti najviše tri projekta u okviru ovog poziva na razdoblje provedbe do 31. prosinca 2024. godine. Prijave se podnose isključivo putem aplikacije za natječaje koja je dostupna na internet stranici Koprivničko-križevačke županije. Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 31. listopada – objasnili su u upravnom odjelu.

Sve detalje o načinu prijave, poveznicu na prijavu i ostale informacije možete pronaći ovdje.

zatvori