Srijeda, 8. svibnja 2024.

VIDEO Slavenaši spremni za okršaj s Hajdukom, Hoxha: Bit će pun stadion i ne vidim razlog zašto ne bismo pobijedili

Nogometaši Slaven Belupa sutra će od 18 sati u Koprivnici ugostiti splitski Hajduk.

Tim je povodom danas održana najavna konferencija za medije na kojoj je trener Roy Ferenčina izrazio nadu u moguću pobjedu.

– Želim da se prezentiramo u najboljem mogućem izdanju i da nastavimo s pozitivnim rezultatima. Bit će potrebno imati puno bolju realizaciju u odnosu na prethodne utakmice, a ako tako bude imamo se pravo nadati bodovima – kazao je trener Slaven Belupa.

Na konferenciji je bio i ofenzivac Arber Hoxha.

– Čeka nas teška utakmica. Svi znaju tko je Hajduk. Uvijek je veliki motiv igrati protiv takvih momčadi. Bit će pun stadion i ne vidim razlog zašto ne bismo pobijedili. Radili smo odlično ovog tjedna, imamo sedam bodova iz posljednje tri utakmice tako da smo spremni. Svjestan sam svog zadatka. Kao sva krila i napadači, moram težiti postizanju pogotka, no najbitnije je da kao momčad budemo pravi i ostvarimo rezultat. U prošlom kolu nam je nedostajalo sreće u završnici i tu moramo biti konkretniji. Od dolaska trenera Ferenčine igramo dobar i ofenzivan nogomet i u svakoj utakmici idemo na pobjedu – rekao je Hoxha.

Dotaknuo se i aktualnih priča oko njegovog mogućeg transfera.

– U potpunosti sam koncentriran na igre koje pružam na terenu jer mi je Slaven Belupo dao sve. To je način na koji se moram odužiti klubu, a što će biti u zimskom ili ljetnom prijelaznom roku, to ćemo vidjeti – zaključio je.

zatvori