Srijeda, 8. svibnja 2024.

U Slaven Belupo stigao novi napadač: Uzbuđen sam i jedva čekam utakmice, pogotovo prvu kod kuće protiv Hajduka

Još jedan novi igrač potpisao je ugovor s koprivničkim prvoligašem.

Florian Kamberi albanski je napadač sa švicarskom putovnicom, a rođen je 8. ožujka 1995. godine u Lachenu. Sa Slaven Belupom potpisao je ugovor do kraja aktualne sezone te će od utakmice s Rudešom biti na raspolaganju treneru Ferenčini, istaknuli su u Slaven Belupu.

U svojoj karijeri Kamberi je branio boje njemačkog Karlsruhera, švicarskih Grasshoppersa, St. Gallena i Winterthura, škotskih Rangersa i Hiberniana te engleskih Sheffield Wednesdaya i Huddersfielda. Ukupno je u 267 nastupa postigao 76 pogodaka i zabilježio 21 asistenciju.

– Znam da stižem u jednu taktički jaku ligu koja će biti još jedno veliko iskustvo za mene. Radujem se izazovima i igranju u klubu o kojem sam čuo samo najbolje. Vidio sam da imamo dobar miks mladosti i iskustva u svlačionici. Sve ću učiniti da kroz treninge i utakmice pomognem Slaven Belupu – istaknuo je Kamberi.

Dodaje kako zna da mu je kao napadaču zadatak zabijati golove, ali da će tijekom svih 90 minuta raditi za momčad.

– Uzbuđen sam i jedva čekam utakmice, pogotovo prvu kod kuće protiv Hajduka. Želim se što prije prilagoditi, dobro spremiti i pokazati svoje kvalitete na terenu – zaključio je prilikom potpisivanja ugovora.

zatvori