Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Ribički pribor i ukrasne lampe na meti lopova u Đurđevcu, na gradilištu u Botovu ukraden građevinski materijal

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je o dvije krađe koje su se dogodile na području Koprivničko-križevačke županije, a u kojima su vlasnici oštećeni za nekoliko tisuća eura.

Nakon provedene krim istrage u policiji tako govore da se sumnja kako su 22-godišnjak i 33-godišnjak s đurđevačkog područja u lipnju ove godine provalili u prostorije objekta u Đurđevcu te ukrali ribički pribor i pet rasvjetnih ukrasnih lampi. Vlasnike su pritom oštetili za nekoliko tisuća eura.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe protiv njih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – navode u policiji.

Uz to, policija je provela i krim istragu nad 33-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja za kojeg se sumnja da je između 29. srpnja i 4. kolovoza ove godine na gradilištu u Botovu ukrao građevinski materijal, a vlasnik je također oštećen za nekoliko tisuća eura. Kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je i protiv ovog osumnjičenika, zaključuju.

zatvori