Petak, 17. svibnja 2024.

RADOVI NA PRUZI Umjesto vlakova, privremeno će nas prevoziti autobusi, iz HŽ-a poručuju: Moguća su kašnjenja, ispričavamo se

Željeznička pruga na relaciji državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica od 16. listopada u 21:10 do 21. listopada u 19:20.

Priopćili su to iz HŽ Infrastrukture i objasnili da se navedena dionica zatvara zbog radova, a u tom razdoblju putnike će na relacijama Križevci – Koprivnica i obratno te Križevci – Koprivnica – Kloštar umjesto vlakova prevoziti autobusi prema rasporedu koji se nalazi ovdje. Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa dostupne su pak klikom na ovu poveznicu.

Uz to, zbog potrebe za prijevozom teretnih vlakova putnike će od 17. do 21. listopada na pružnoj dionici Koprivnica – Kloštar – Bjelovar – Sveti Ivan Žabno – Gradec stajalište – Križevci umjesto vlakova prevoziti autobusi prema ovom rasporedu. Informacije o mjestima zaustavljanja zamjenskih autobusa možete pronaći ovdje.

– Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja. Zato se ispričavamo i molimo putnike za razumijevanje – zaključili su u HŽ-u.

zatvori