Petak, 3. svibnja 2024.

‘Prekodravska cikloruta’ održava se u subotu, prijave su u tijeku

U Prekodravlju će se u subotu održati biciklijada nazvana “Prekodravska cikloruta”.

Biciklijadu organizira Turistička zajednica područja Središnja Podravina u suradnji s Općinom Gola i ERC zDrava iz Novačke. Organizatori su za sve sudionike pripremili prigodne majice, okrepu i zajedničko jelo na kraju biciklijade.

Okupljanje i start bit će na ERC zDrava u Novačkoj, odnosno na imanju Vjekoslava Robotića nedaleko Art centra Ješkovo, a ruta će prolaziti svim naseljima u sastavu Općine Gola. Uz to, dio rute prolazi šumom Repaš i jedno od stajališta bit će kod Lovačkog doma Čambina.

Stoga će ovo biti prilika za upoznavanje s prirodnim ljepotama rijeke Drave i šume Repaš. Stajališta s mogućnošću okrijepe bit će i na drugim mjestima, a cilj će biti u Art centru Ješkovo na imanju Dragutina Ciglara gdje će biti i pripremljeno zajedničko jelo za sve sudionike.

Ruta je duga oko 30 kilometara i vozit će se po asfaltiranim i makadamskim putevima. U pratnji će biti vozilo s osvježenjem, rezervnim biciklima i prvom pomoći. Start će biti u 10 sati na predviđenom mjestu, a okupljanje sudionika u 9:45.

Zainteresirani se mogu prijaviti za sudjelovanje na linku, a detaljne informacije svim sudionicima bit će poslane nakon što se prijave.

Izvor: Turistička zajednica područja Središnja Podravina
zatvori