Utorak, 7. svibnja 2024.

Podravkašice večeras igraju u Dugom Selu, Obrvan: Pripremamo se na način da ukažemo na opasnosti koje ta utakmica nudi

Rukometašice Podravka Vegete danas će na gostovanje u Dugo Selo gdje ih očekuje utakmica petog kola Prve hrvatske rukometne lige za žene.

Utakmica je na rasporedu u 19:45 i igra se u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo, a ovo je ujedno i posljednja utakmica uoči reprezentativne pauze, izvijestili su iz koprivničkog kluba.

Utakmicu je najavio trener Podravke Ivica Obrvan.

– Svaka naredna utakmica nakon derbija prvenstva koji je bio jako uspješan za nas je opasnost. Na rasporedu je gostujuća utakmica protiv ekipe od koje je Podravka lani izgubila prvenstvo i to na domaćem terenu. Radimo na upozoravanju u pripremi za opasnog domaćina u hrvatskim prilikama, bez podcjenjivanja i važno je da nastavimo prije ove reprezentativne pauze prema našem zacrtanom cilju. Mi jesmo u toj utakmici favoriti i želimo to potvrditi na parketu. Pripremamo se na način da ukažemo na opasnosti koje ta utakmica nudi i da još jednom pokažemo svu ozbiljnost i respekt prema domaćinu te da zabilježimo pobjedu – naveo je trener.

Svoje viđenje susreta dala je i igračica Josipa Mamić.

– Uvijek neugodna ekipa koja voli brz rukomet, vole trčati i ne predavati se. Mi to sve već znamo i pripremili se jesmo. Ne podcjenjujemo ekipu i poštujemo ih. Fokusirani smo i želimo doći do novih bodova, a za to nam je potreban maksimalan pristup na utakmici. Moramo odigrati dobru obranu, zabijati lake golove te u Koprivnicu donijeti nova dva boda – zaključila je Mamić.

zatvori