Petak, 10. svibnja 2024.

Lokalni nogometni klubovi organiziraju akciju pomoći za obitelj čija je kuća stradala prilikom udara groma

Obitelji Ranilović iz Jagnjedovca kuća je stradala prilikom udara groma u noći s petka na subotu, a lokalni nogometni klubovi odlučili su prikočiti u pomoć.

>> Grom noćas udario u obiteljsku kuću i izazvao požar, vatrogasci jurili na mjesto događaja

S obzirom na to da je danas s početkom u 14 sati Panonija domaćin utakmice 11. kola Prve županijske lige u kojoj će ugostiti Slogu iz Koprivničkog Ivanca, prilika je to da se organizira akcija prikupljanja donacija.

– Pokažimo našu humanost i na taj način barem malo olakšajmo situaciju Šekiju koji je u mnogo utakmica bespoštedno nosio dres upravo našeg kluba. Klub će donirati dio novaca prikupljenih od današnjih ulaznica, a kutija za dobrovoljnu donaciju bit će na stolu s ulazninom pa svi koji žele mogu sudjelovati – objasnili su iz NK Panonije.

NK Omladinac će također prikupljati donacije. Igrači Herešina danas će od 14 sati u sklopu 11. kola Druge županijske nogometne lige na domaćem terenu ugostiti Čvrstec.

– Kutija za donacije će biti postavljena na šanku u prostoriji našeg kluba. Tko ne zna, Šeki je bio igrač našeg kluba kao senior te dalje nastupa za veteransku ekipu našeg kluba. Pokažimo još jednom svi zajedno svoju humanost – govore iz herešinskog Omladinca.

Akciji se priključuje i NK Starigrad koji će sav prihod od jučerašnje utakmice dati obitelji Ranilović.

– Dragi naš Šeki, krovište i kuća lako se obnove, ali naša ljubav je vječna. Zato klub sav prihod od ulaznica i donacije od bivših suigrača i navijača daje tebi i tvojoj obitelji. Znamo da je sitnica, ali je od srca – poručuju iz NK Starigrada.

>> FOTO [1. ŽNL] I više nego uvjerljive pobjede đurđevačkog Graničara i Starigrada

zatvori