Srijeda, 15. svibnja 2024.

Koprivnički kuglači sjajni u drugom kolu Prve hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne

Odlične rezultate postigli su članovi Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina koji su bili domaćini drugog kola Prve hrvatske kuglačke lige za slijepe i slabovidne.

Iz udruge su poručili kako su za ekipu nastupili Iva Šola, Ivica Ferenčić i Darko Brgles, a uz njih nastupili su još Marijan Črneli i Ivica Molnar. Koprivnička ekipa osvojila je drugo mjesto s ukupno 1.874 srušena čunja.

– Iva Šola u svojoj je kategoriji osvojila prvo mjesto, baš kao i Ivica Ferenčić u kategoriji B2 pojedinačno. Darko Brgles je u kategoriji B3 bio peti. U pojedinačnoj konkurenciji natjecali su se još i Marijan Črneli koji je u kategoriji B3 bio odličan drugi te Ivica Molnar u kategoriji B2 u kojoj je osvojio četvrto mjesto – naveli su.

U udruzi su dodali kako su za ovaj mjesec natjecanja završena.

– Našim članovima predstoji aktivan studeni kada će sudjelovati na dva jaka međunarodna turnira; prvi će biti u Rijeci, 4. studenog, a zatim 18. studenog u Kranju u Sloveniji. Do kraja kalendarske godine još će se održati i treće kolo Prve HKLSS u Osijeku početkom prosinca – zaključili su.

zatvori