Subota, 27. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Podravka okupila umirovljenike i jubilarce, Dalić: Prilika je ovo da se prisjetimo kako se nekada radilo te kakve su se sve zgode i nezgode događale

Umirovljenici i obljetničari Grupe Podravka okupili su se danas na tradicionalnom susretu koji se ove godine održava na terenima bazena Cerine.

Na današnji susret pozvano je 3.300 umirovljenika te 330 jubilaraca, a predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić u svom je obraćanju izrazila veliko zadovoljstvo što se okupljanje vratilo nakon što se prethodnih godina nije održavalo zbog pandemije koronavirusa.

– U ovom okupljanju spriječili su nas stvarno objektivni razlozi, ali nasreću oni su prestali i danas imamo priliku i mogućnost družiti se, razgovarati o tome kako je nekada bilo i kako danas radimo. Ja ovo okupljanje i tradiciju vidim kao znak da niti Podravka, a niti Belupo ne zaboravljaju vaš trud, rad i doprinos te na kraju vaš život koji je utkan u razvoj i rast Podravke – istaknula je.

Snimio Valentino Štefanek.

S okupljenima je podijelila što se danas u Podravki radi kako bi ostala snažna i kako bi se nastavio rast i u budućnosti.

– Naše proizvodne lokacije i prostori danas su jedno veliko gradilište. Na Danici je dovršena nova tvornica tjestenine, radi se logističko-distributivni centar, u Varaždinu se radi novi pogon za preradu rajčice, a u pekarama koje imamo u Sloveniji obavlja se tehnološka modernizacija. Na taj način gradimo čvrste i snažne temelje za snažan rast Podravke. Puno smo radili na poboljšanju radnih i materijalnih uvjeta za radnike i vjerujem da je ova Uprava uspjela izgraditi i čvrste temelje povjerenja – kazala je.

Zaključno je umirovljenicima i obljetničarima poželjela da zajednički prizovu uspomene na to kako se nekada radilo i kakve su se sve zgode i nezgode događale.

Spomenimo kako je okupljanje ovjekovječeno zajedničkom fotografijom svih prisutnih, a u nastavku dana okupljeni će moći uživati u zabavnom glazbenom programu.

 

Okupljanje Podravkinih umirovljenika i jubilaraca

Objavljuje Drava.info u Petak, 13. listopada 2023.

zatvori