Srijeda, 1. svibnja 2024.

FOTO Sjajni mali i veliki rukometaši Koprivnice upisali pobjede u svim službenim utakmicama

Rukometaši Rukometnog kluba Koprivnica u vikendu iza nas ostvarili su pobjede u svim službenim utakmicama.

Prvi su na teren izašli dječaci kategorije U-13 koji su na domaćem terenu ugostili ekipe KTC-a i Bjelovara. U oba susreta dječaci su ostvarili sigurne pobjede te se trenutno nalaze na prvom mjestu, izvijestili su iz koprivničkog kluba.

– Nakon dječaka U-13, na domaćem terenu u večernjim satima seniori su ugostili ekipu Bjelovar-2 u sklopu šestog kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever. Mlada i brza ekipa Bjelovara nije imala rješenja za našu igru te smo utakmicu cijelo vrijeme imali pod kontrolom uz stalan pozitivan rezultat. Nakon šestog kola naša ekipa se nalazi u sredini tablice na sedmom mjestu – poručili su.

U nedjelju su posljednji na teren izašli dječaci kategorije U-17 koji su gostovali u Čakovcu; u sklopu Prve hrvatske rukometne lige R5 savladali su ekipe Vidovca i Čakovca. Nakon odigrana tri kruga ekipa zauzima treće mjesto, nastavili su u klubu.

Na kraju su spomenuli i najmlađe članove kluba kategorije U-9 koji su nastupili s dvije ekipe na prvom turniru mini-rukometa u Bjelovaru.

Rezultate svih utakmica potražite ovdje.

zatvori