Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Seniorska ekipa Rukometnog kluba Koprivnica slavila na gostovanju u Daruvaru, nastupili i mlađi uzrasti

Tri selekcije Rukometnog kluba Koprivnica nastupile su ovog vikenda u svojim prvenstvima.

U petak je seniorska ekipa gostovala u Daruvaru gdje je u utakmici sedmog kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever pobijedila domaćine 33:24.

– U neobičnom terminu bilo je logistički zahtjevno skupiti ekipu s obzirom na to da je više od 80 posto ekipe u studentskim ili učeničkim obvezama. Gostovanje smo uspješno odradili te smo utakmicu cijelo vrijeme imali pod kontrolom na sigurnih plus pet pogodaka razlike – istaknuli su u klubu.

Dodali su kako su u nedjelju u jutarnjim satima svoje prve nastupe u velikom rukometu upisali dječaci kategorije U-11 kategorije.

– Protivnici su im bili vršnjaci iz Čakovca. U oba nastupa smo upisali poraze, ali s obzirom na to da nam je ovo prvi nastup u velikom rukometu i više smo nego zadovoljni prikazanim – poručili su.

Utakmice su završile pobjedama Čakovca-1 31:16, te Čakovca-2 22:14.

Posljednji su na teren izašli dječaci kategorije U-15 kategorije koji su gledateljima pružili odličan rukomet.

– U prvom ogledu unatoč napetoj utakmici u konačnici su upisali poraz od ekipe GRK Varaždina 1930, dok su u drugoj utakmici nakon napetog prvog poluvremena slomili otpor vršnjaka iz Čakovca te upisali sigurnu pobjedu – zaključili su u klubu.

zatvori