Utorak, 14. svibnja 2024.

FOTO Otvorena nova teretana interventne policije, Andrović: Na ovaj način ulažemo u veću sigurnost na području cijele naše županije

Novu teretanu Interventnoj policiji Policijske uprave Virovitičke-podravske donirala je Virovitičko-podravska županija, a nalazi se u Terezinom Polju.

Kako poručuju iz Županije, 42 policijska službenika Jedinice interventne policije Policijske uprave Virovitičko-podravske dobilo je novu teretanu, a Županija je u opremanje teretane pomogla donacijom većom od 7.300 eura.

– Interventni policajci iz Virovitice su me potaknuli da im kao Županija pomognemo u opremanju teretane jer su često na terenu, a moraju biti spremni za mnogobrojne zadaće. Na ovaj način ulažemo i u veću sigurnost na području cijele naše županije, ali i omogućujemo bolju tjelesnu spremu naših interventnih policajaca – rekao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Marcel Štrok, načelnik Policijske uprave Virovitičko-podravske, istaknuo je da su uz pomoć Županije sada došli do adekvatne multifunkcionalne opreme za specijalističku obuku interventnih policajaca koja olakšava vježbanje i spremu zbog čega je Virovitičko-podravska županija izrazito sigurna županija.

Dodajmo, novu teretanu obišli su i zamjenik župana Marijo Klement, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, zamjenik načelnika Policijske uprave Virovitičko-podravske županije Nenad Križić, pročelnica Službe za poslove župana i opće poslove Virovitičko-podravske županije Jasna Abramović te zapovjednik Interventne jedinice policije Policijske uprave Virovitičko-podravske Marijo Novosel i njegov zamjenik Josip Jadan.

zatvori