Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Novootvorena Mesnica Rogina u Koprivnici nudi kvalitetne domaće mesne delicije, znamo tko su dobitnici poklon bonova od 20 eura

Kupujte domaće, kupujte provjereno, a samo najbolje za stol nude Mesnice Rogina!

Danas je u Koprivnici, u Ulici Braće Radić 12, počela s radom poslovnica Mesnica Rogina!

Uz svježu junetinu, svinjetinu i teletinu te razne mesne domaće proizvode u mesnici Rogina odaberite i najslasnije delicije;

  • domaću šunku, plečku, kobasice i još mnogo toga iz bogate ponude.

Vaša plata vaš izbor!

Za sva vaša druženja i posebne prigode u Mesnici Rogina čekaju vas tradicionalne domaće plate.

Sve informacije oko narudžbe plata rado ćemo vam dati u mesnici.

Mesnica Rogina od samih početaka gaji vrijednosti starog zanata. Strast stvaranja mesnih delicija razlog je našeg postojanja.

Vodeći brigu o tradiciji i izvornosti te stvaranju, naše su vrijednosti na koje smo ponosni.

Kvaliteta, zajedništvo i vjernost su ono što nas vodi. Kupujte s povjerenjem i priuštite sebi i svojoj obitelji 100 posto domaće.

U našim moderno opremljenim prostorima čekaju vas vrijedni majstori svog zanata spremni na brzi savjet prilikom vašeg odabira! Bit će nam drago ukoliko nas posjetite te odaberete tradicionalno i domaće!

Potražite nas u novootvorenoj poslovnici u Koprivnici, Braće Radić 12, od ponedjeljka do petka, od sedam do 17 sati i subotom od sedam do 13 sati.

Mesnice Rogina – Tradicionalno i domaće!


Mesnica Rogina troje najsretnijih čitatelja nagrađuje poklon bonovima od 20 eura, a dobitnice su Claudia Beti, Ivanka Đula i Božica Tušek. Upute smo vam poslali u inbox.

zatvori