Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Na prvoj Robin biciklijadi sudjelovalo više od 100 biciklista, najmlađi sudionik imao je samo 20 mjeseci

U organizaciji Robin trgovina, Križevačke udruge biciklista, Grada Križevaca i Zajednice sportskih udruga grada Križevaca u subotu je održana prva Robin biciklijada.

Biciklijadi je prisustvovalo više od 100 biciklista svih uzrasta, a najmlađi sudionik imao je samo 20 mjeseci.

Okupljanje sudionika bilo je između 9 i 10 sati na Strossmayerovom trgu te im je bio osiguran doručak s ukusnim pekarskim proizvodima Robin pekare uz energetska pića i vodu. Biciklijada je započela u 10 sati te su bile organizirane dvije rute – obiteljska koja je bila dugačka 11 kilometara te PRO ruta s većim visinskim usponom i duljine 16,72 kilometara.

Cilj za sudionike obje rute bio je na jezeru Čabraji gdje su biciklisti predahnuli uz besplatnu hranu i piće. Djeca su mogla iskušati svoju spretnost na poligonu koji je za njih pripremio Hrvatski autoklub te je za sve prisutne bila organizirana šetnja oko jezera.

Nakon veselog druženja, oko 13:30 biciklisti su se zaputili natrag prema Križevcima. Zbog sigurnosti i velikog broja sudionika, vozači su vozili uz pratnju Križevačke udruge biciklista i policije.

– Zahvaljujemo svim sudionicima što su se okupili u velikom broju i što su svojom dobrom voljom, energijom i entuzijazmom doprinijeli prvoj Robin biciklijadi te se nadamo da će ovo postati tradicija koja će svake godine okupljati sve više biciklista. Također, veliko hvala i sponzorima – Carlsbergu, Podravci, Jamnici i Hell-u na velikodušnoj podršci – istaknuli su iz Robin trgovina.

U fotogaleriji pogledajte kako je bilo na prvoj Robin biciklijadi!

zatvori